Menu

Smeedcursus

IMG_0891Workshop smeden
Is een workshop waarin u in een aantal uren leert om een eenvoudig werkstuk te maken. Wij beginnen met het aanmaken van het vuur om vervolgens wat oefeningen te doen.  Zoals het leren van het juist vasthouden van een hamer en op een correcte manier op het aambeeld te slaan voordat u begint met uw werkstuk.

De workshop wordt op een zaterdag  gegeven van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De kosten zijn €155,-  per persoon inclusief een heerlijke lunch, de cursus start vanaf 6 deelnemers.

Bij de cursus smeden maken wij een mes/briefopener van gereedschap staal.

De cursus wordt gegeven op een zaterdag  van 9.30 uur tot 17.00.

De kosten zijn 170,- incl heerlijke lunch, de cursus start vanaf 6 deelnemers.

Workshops

Basis vaardigheden smeden

In deze cursus van vier dagen van 10.00 tot 16.00 leert u in een kleine groep de basistechnieken van het smeden. Naast het werken met het smidsvuur en het smidsgereedschap komen de basis smeedbewerkingen aan de orde. De cursus is zo opgebouwd dat hij voor iedereen goed te volgen is.

De kosten zijn €640,- inclusief een heerlijke lunch, de cursus start bij minimaal 6 deelnemers.

Algemene voorwaarden zie onderaan.

Creatief smeden/ vormgeving in staal

In deze cursus van 10 avonden leert u de vele mogelijkheden van het vormgeven in staal door middel van smeden, buigen, slijpen, lassen etc. U kunt een eigen kunstwerk maken. Andere ideeën zijn eventueel ook mogelijk. De cursus is zo opgebouw dat het voor iedereen te volgen is.

De kosten zijn €650,- exclusief materiaal, de cursus start vanaf 6 deelnemers.

Zie de algemene voorwaarden onderaan.

U kunt u aanmelden voor deze cursussen per e-mail smederijvanderwoed@gmail.com of telefonisch 076-5440245 of mobiel 06-53211429. Bij geen gehoor het antwoordapparaat inspreken.

Algemene voorwaarden

Inschrijven doe je per e-mail of telefonisch. Bij geen gehoor het antwoordapparaat inspreken. Aanmelding geschied voor de gehele duur van de cursus c.q. workshop.

Plaatsing en indeling op volgorde van aanmelding. De gemiste lessen kunnen niet buiten de cursus periode worden ingehaald en worden niet gerestitueerd. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus of workshop wordt de cursus verschoven of geannuleerd. Alle prijzen zijn onder voorbehoud, deelnemers komen op eigen risico. Smederij van der Woerd is niet aansprakelijk voor verlies, ongeval, ziekte, diefstal of andere vormen van schade opgelopen op het atelier.